17 травня 2022 22:24

Андреа МАЛЬДЕРА: "Повернутися в Україну? Чому б і ні? Вона у моєму серці"

Колишній асистент головного тренера збірної України Андреа Мальдера присутній на товариському матчу його екс-підопічних проти «Емполі». Італійський фахівець не виключає, що у майбутньому повернеться працювати в Україні:


«Дуже радий бути тут. Я дуже близький з українцями. Сьогодні дуже важкий момент. Мені дуже сумно через те, що відбувається.

Для мене це не тільки команда – це моє серце. Я щасливий прибути сюди і подивитися матч. Я хотів би обійняти хлопців і підтримати їх. Ця гра дуже важлива.

Матч з Шотландією буде важким для обох команд. Я з великою повагою ставлюсь до Олександра Петракова. У команди є всі шанси вийти на чемпіонат світу. Важливо гарно підготуватися до матчу з Шотландією. Це сильна команда, добре фізично підготовлена. Ми бачили матчі збірної України з Францією, Швецією, Іспанією. Команда дуже зросла ментально. Там багато сильних особистостей.

Повернутися в Україну? Чому б і ні. Україна в моєму серці. Але зараз тут хороший штаб, хороші гравці. Сьогодні я тільки вболівальник. Я гордий, що працював з цими гравцями», - сказав Мальдера УАФ.