16 травня 2022 19:28

Андрій ЯРМОЛЕНКО: "Не брехатиму і скажу так: варіант із поверненням до "Динамо" був до війни"

Український вінгер Андрій Ярмоленко, який після завершення сезону покине "Вест Хем", розповів про можливість повернення до "Динамо".

- Не брехатиму і скажу так: варіант з "Динамо" був до війни. Серйозно замислювався над тим, щоб повернутися. Зараз я на зв'язку з президентом та всіма гравцями. Це найрідніша команда у моєму житті. Звичайно, якщо ми говоритимемо про завершення кар'єри, то мені хотілося б завершити її саме в "Динамо". Але поки що у мене є сили та здоров'я, хочу продовжувати грати на високому рівні. Тим більше, ніхто не знає, чи буде чемпіонат України наступного сезону і де він буде. Поки що про футбол в Україні ніхто не думає.

Мені хочеться повернутися до "Динамо", але має мою кар'єру, якою залишилося не так багато. Хочеться пограти 2-3 роки та насолодитися футболом. Скучив за тим, щоб грати по два матчі на тиждень. Скучив за втомою, хоча мені 32 роки. Пам'ятаю гравців, які в такому віці ледь ходили, але маю купу емоцій. Чекаю матчів збірної, Як у коли мені було 10 років. Поки є це почуття, хочу грати у футбол та приносити користь. Коли перестану її приносити, треба йти відпочивати.