15 травня 2022 11:07
3

"Нас просто вбили та знищили на 30 років!". Канчельскіс поставив хрест на Росії, яка "потрапила в біду" після рішення УЄФА і ФІФА

Колишній гравець «Манчестер Юнайтед» та збірної Росії Андрій Канчельскіс прокоментував слова головного тренера національної команди Валерія Карпіна.

Карпін раніше заявив, що збірна Росії не планує проводити збори та матчі у літнє міжсезоння.


— Карпін підтвердив, що після закінчення сезону збірна не проводитиме збір та гратиме товариські матчі, чи правильне це рішення?

- Звісно. А навіщо? Який сенс? Навіщо хлопців збирати просто так? Коли нам скажуть, що ми можемо грати у міжнародних турнірах, тоді можна буде збирати наших футболістів. Забудьте років на 30, що збірна Росії гратиме десь. У нас біда прийшла. Ну отак вийшло.


— Багато хто вважає, що збірну треба збирати завжди, щоби хлопці були в колективі та в тонусі, ви так не вважаєте?


— Все буде, коли нас не чіпатимуть і ми зможемо виступати на міжнародних турнірах. А зараз нас просто вбили та знищили! Ми потрапили у прірву! У нас повна безодня! Знаєте таке слово?! — сказав Канчельскіс у розмові з кореспондентом Sport24 Іваном Потаповим.

Це просто вершина цинізму!!! Ви подивіться які він використовує терміни!!! Г@ндон, який народився в Україні каже що у них БІДА прийшла!!! Що їх ВБИЛИ!!! Ти, с@ка, вибл@док, може порівняємо наші біди??? Чи може ти хочеш побачити що таке ВБИЛИ??? То приїзди в Маріуполь, скотина.
"Ну так вийшло ..." Само вийшло. І ця потвора родом з Кіровограда, за Динамо і Шахтар грало. Манкурт.
ви її заслужили цю прірву, заслужили вже давно