14 травня 2022 18:59
3

Чемпіонат України U-19 таки дограють: глава Прем'єр-ліги поділився сенсаційними подробицями

Юнаки Руху матимуть можливість обійти однолітків з Динамо та здобути путівку до Юнацької ліги УЄФА.

Виконавчий комітет УАФ затвердив положення про часткове догравання юнацької першості (U-19). З такою ініціативою звернулося керівництво Руху. Інші клуби підтримали пропозицію львів'ян.


На момент призупинення юнацького чемпіонату Рух йшов третім, поступаючись лідером у турнірній таблиці Динамо п'ять очок і маючи три гри в запасі.

«Нам залишилося втрясти організаційні моменти – місце проведення, час початку матчів. Попередньо була інформація, що три суперники Руху дали згоду. У результаті Дніпро-1 відмовився від догравання, а Колос та Інгулець надіслали листи та підтвердили згоду на участь у цих матчах.

ФК Рух взяв на себе всі витрати на проведення цих матчів. Частково збір проходитиме на базі Руху, частково – на території Польщі. Якщо війна затягнеться, можна вважати ці матчі міні-репетицією перед початком головних змагань УПЛ, – наголосив виконавчий директор УПЛ Євген Дикий в інтерв'ю "Футбол NEWS".

Прагнення керівництва львівського клубу щодо догравання відкладених матчів пояснюється тим, що переможець юнацького турніру отримає можливість представляти нашу країну в Юнацькій лізі УЄФА.

А чого тоді з Шахтарем золотий матч не проводили?
Война. Никто не будет проверять. А колос с ингульцем заработают деньжат.
Не зря, оказывается, Козловский мутил с ковидом. Как не зря приютил у себя в имении в качестве беженцев чиновников УАФ и руководство телеканала Фуфло