12 травня 2022 19:33

"Обережний та захисний футбол". Циганик спрогнозував, як гратиме збірна України в матчі проти Шотландії

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї програми «Циганик LIVE» поділився враженнями від товариського матчу збірної України проти «Боруссії» Менхенгладбах і спрогнозував, як гратиме наша національна команда в поєдинку проти Шотландії.


«Мене не здивувала тактика Олександра Петракова. Тобто, по вчорашній грі я приблизно розумію, як ми будемо грати зі шотландцями. Ми будемо грати в дуже обережний та захисний футбол, і в принципі це виправдано. Адже грати на виїзді проти силової команди першим номером – дуже складно.

Вже зараз було помітно, що Петраков моделює захисну гру команди, насичений центр поля, два опорні півзахисники – Сидорчук та Степаненко. Я думаю, що вони стовідсотково будуть грати. Ми грали то в чотири захисники, то в п’ять захисників, Забарний на позиції правого захисника – це, безперечно, вимушена історія.

Однак з огляду на те, як буде будувати гру команди Олександр Петраков, я розумію, що ми будемо грати від захисту і сподіватися на швидкі контратаки. Тим більше, прудконогі футболісти у нас є», – висловився Циганик.