11 травня 2022 15:52

Сестра Роналду лайкнула пост у Instagram, який закликає його покинути "Манчестер Юнайтед"

Нападник збірної Португалії та Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду найближчим часом може залишити англійський клуб через незадовільні результати.


"Червоні дияволи" не змогли пробитися до Ліги чемпіонів наступного сезону, а тому з'явилися різні чутки про можливий його відхід.

На одній із фанатських сторінок португальця в Instagram з'явився пост із закликом про звільнення з Манчестер Юнайтед.

"Дуже сумно бачити Кріштіану Роналду в такій ситуації з Манчестер Юнайтед. Зараз ми без місця в Лізі чемпіонів. Кріштіану не потрібно залишатися в клубі через доказ своєї любові до нього, адже важливим доказом цього було те, що він повернувся в Манчестер Юнайтед, отримавши також пропозицію від Манчестер Сіті з явно набагато найкращим складом, тренером та недавніми успіхами".

"Зараз Кріштіану повинен думати про Кріштіану. Манчестер Юнайтед існуватиме ще тисячу років. Кріштіану, у тебе є ще чотири-п'ять років твоєї кар'єри. Шукай кращу команду зараз, тому що ти цього заслуговуєте і тому що тобі доведеться виграти багато футбольних трофеїв" , - говорить текст із закликом про звільнення з клубу.

Сестра 37-річного португальського футболіста Катя Авейру лайкнула цю посаду, що може означити згоду з тим, що Роналду має покинути Манчестер Юнайтед.

Діючий контракт Роналду з англійським клубом спливає влітку 2023 року.