11 травня 2022 23:30

"Борусія" М – збірна України 1:2. Товариський матч. Голи Мудрика та Пихальонка приносять перемогу

"Боруссія" М - збірна України 1:2


"Борусія" М: 1. Зоммер - 5. Фрідріх, 28. Гінтер, 30. Ельведі, 29. Скаллі, 34. Носс, 43. Рейц, 23. Хофманн, 13. Штіндль, 7. Херрманн, 14. Плеа
Запасні: 21. Шіппель, 17. Коне, 18. Лайнер, 20. Нетц, 25. Бенсебаїні, 26. Мюзель, 32. Нойхаус, 36. Емболо, 37. Беннетс


Україна: 1. Бущан – 15. Конопля, 13. Забарний, 22. Матвієнко, 21. Караваєв – 5. Сидорчук, 6. Степаненко, 17. Мудрик, 10. Шапаренко, 14. Буяльський – 11. Бєсєдін
Запасні: 23. Різник, 12. П'ятов, 2. Бондар, 3. Сирота, 4. Попов, 7. Довбик, 8. Пихальонок, 9. Булеца, 19. Гармаш


"Борусія" М - збірна України ON-Line


Прев'ю


Сьогодні збірна України проведе свій перший спаринг у рамках підготовки до матчів кваліфікації на ЧС-2022. Першим суперником команди Олександра Петракова стане менхенгладбахська "Боруссія".


Очолювана Аді Хюттером команда цього сезону зірок з неба не хапає, і за один тур до фінішу Бундесліги займає 10-й рядок у турнірній таблиці.

Основний кістяк німецького клубу складають досвідчені гравці, які вже багато років грають на високому рівні. Це голкіпер Ян Зоммер, захисники Штефан Лайнер, Маттіас Гінтер та Рамі Бенсабаїні, півзахисники Крістоф Крамер, Ларс Штіндль, Філіп Нойхаус, Йонас Хофманн та Патрік Херрманн, а також нападники Бріел Емболо, Маркус Тюрам та Алласан Плеа.

Але вистачає в команді і молодих талантів, таких, як Куадіо Коне, Лука Нетц, Луїс Бейєр та Джозеф Скаллі, які вже цього сезону пробилися та закріпилися у стартовому складі "Боруссії".

Втім, поки що невідомо, кого з них ми зможемо побачити сьогодні на полі, адже напередодні Хюттер анонсував ротацію у складі. Австрійський наставник хоче дати шанс зіграти тим футболістам, які цього сезону або взагалі не отримували ігрової практики, або дуже рідко виходили на поле у складі першої команди.

Якщо ж говорити про склад збірної України, то команді доведеться обійтися без усіх своїх легіонерів, а також травмованих Віктора Циганкова, Олексія Гуцуляка, Сергія Кривцова та Віктора Корнієнка. З усіх цих футболістів тільки Циганков має шанси встигнути відновитися до наступних матчів команди, а Гуцуляк і Корнієнко заліковуватимуть свої пошкодження вже вдома.

Орієнтовний склад збірної України:

Бущан - Караваєв, Забарний, Сирота, Матвієнко - Степаненко, Шапаренко, Буяльський, Мудрик, Булеца - Довбик

Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 21:45 за київським часом, дивіться на телеканалі "Футбол 1" та каналі УАФ на YouTube. "Динамоманія" проведе для вас текстовий поєдинок.