7 травня 2022 17:59
1

"УЄФА не може приймати самостійно рішення без огляду на спонсорів": у Держдумі Росії придумали нове виправдання санкцій щодо РФС

Голова комітету Державної Думи Росії з фізичної культури і спорту Дмитро Свищев прокоментував дискваліфікацію російських клубів та національних команд від змагань УЄФА.


Дмитро Свищев вирішив відповісти на слова президента УЄФА Александера Чеферіна, який заявив, що переживає через те, що російські футболісти страждають через санкції, але він також заявив, що організація не могла ухвалити інше рішення.


«Слова Чеферіна - це, звичайно, якийсь бальзам на душу. Але що нам слова? Нам дії потрібні. Переживаєш – допоможи. Він же керує організацією, ухвалити рішення, а потім сказати, що йому шкода – це просто. Але нам від цього не легше.


Але я не сказав би, що це лицемірство з його боку. Це скоріше визнання своєї безпорадності у тому плані, що навіть така організація як УЄФА, не може приймати рішення самостійно, незважаючи на своїх спонсорів», – заявив Свищев в інтерв'ю Sport24.


Нагадаємо, 24 лютого російська армія розпочала повномасштабну війну проти України. Через це УЄФА вирішив усунути всі російські клуби та національні збірні від європейських змагань під егідою цієї організації.

Санкції відразу ж торкнулися збірну Росії, яка не змогла зіграти стикові матчі відбору на ЧС-2022 проти Польщі, а також Спаратак, який вилетів із 1/8 фіналу Ліги Європи.

Дмитро Свищев,ваша безпораднiсть (рассєян) в мiльярд разiв бiльша,нiж у Чеферiна перед своїми спонсорами.Ви терпiли,кожен з вас,щоденно отримує оргазм вiд пуйлового зморщеного ч*ена,який вiн вам всуває протягом 30-ти рокiв у вашi ду*и i плюс тримає той свiй обрубок за щокою у кожного iз вас.Тому,ви не маєте права вiдкривати свого нечистого рота,бо ви не маєте на то дозволу вiд свого "нравiцца,нє нравiцца",маєте його задовольняти,пестити i вiчно терпiти.
Висновок: терпiли не мають своєї думки,лише повиннi задовольняти свого коряво-карликового насильника i пильнувати,щоб його зморщений коротенький обрубок випадково не випав з вашого терпилячого роту i нi в якому разi не перервав акт задоволення карлика.
Я не є нацистом,але навiть останнi попуаси в джунглях Амазонки викликають до себе бiльше поваги i бiльше прав на висловлення своєї думки,нiж ви,безпораднi раби,яких щоденно гвалтує старий,корявий карлик не стоячим зморщеним чл*ном.