16 квітня 2022 14:36

"Вони прийшли до нас спеціально і наср*ли там". Дружина Усіка заявила, що їхній будинок хтось здав російським окупантам

Дружина чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Олександра Усіка Катерина заявила, що хтось здав росіянам, де мешкає родина боксера.


«Я зв'язалася з людьми, які побували у Ворзелі, у моїй оселі. Вони надіслали нові фотографії, поспілкувалися ми з ними. Хтось, я думаю, здав, що цей будинок наш і російська армія, «велика», бл*дь, російська армія прийшла до нас у будинок спеціально».

Також Катерина додала, що окупанти лагодили свою техніку на території двору Усіка, а також залишили по собі купу сміття.

«Дізнавшись, що це будинок Усіка, вони туди приперлися, вони там наср*ли, цілеспрямовано вони там лагодили свою техніку, пили бухло, я не знаю, що вони там накрали. Але коли вони дізналися, що це дім Усіка, вони туди прийшли. Тому весь «російський світ», який підтримує, бере участь у війні, йди за кораблем!» - сказала Катерина на своїй сторінці в інстаграмі.

Нагадаємо, що Усік прийняв рішення залишити Україну та службу у територіальній обороні заради поєдинку з Джошуа. Українець вважає, що таким чином він надасть велику допомогу батьківщині, яка страждає на російську агресію.