15 квітня 2022 23:59
1

Обманний маневр та подвійний удар: подробиці знищення крейсера "Москва"

Фото - ua.depositphotos.com


Під'їхали подробиці зі знищення Москви: MailOne опублікували статтю і захопилися геніальним ходом українського командування.

Українське командування знищило величезний військовий корабель "Москва", використовуючи безпілотники, щоб відвернути його системи захисту, і завдавши ударів надводним ракетам. Раптова атака відбулася вчора о 2-й годині ночі, коли "Москва" знаходився за 60 миль на південь від Одеси.


Команда корабля відстежували хибні цілі - турецькі безпілотники TB2, не підозрюючи, що пара протикорабельних ракет Neptune R360 українського виробництва прямувала до їхнього боку.

Дві ракети, кожна вагою в тонну, врізалися в лівий борт 611-футової "Москви", сильно розхитавши її та викликавши катастрофічний вибух та сильні пожежі.

Західні представники заявили, що ця операція продемонструвала здатність України завдавати ударів по російських районах, де вони вважали себе невразливими. І відкинули заяви росії про те, що на борту "Москви" була просто пожежа, яка призвела до вибуху великої кількості боєприпасів.


Подяка Пороху і Кривавому Пастору