14 квітня 2022 12:40

Тренер "Айнтрахта": "Оборонятися 90 хвилин проти "Барселони" неможливо"

Головний тренер Айнтрахта Олівер Гласнер розповів про сьогоднішній матч проти Барселони у Лізі Європи.

"Ми подивилися дев'яносто хвилин першого матчу. Ми багато робили добре, але нам не вистачало трохи більшої концентрації в обороні".


Також дуже важливо бути ефективним. Наш приклад – Вільярреал, вони зіграли унічию завдяки своїй ефективності. Ми повинні стати кращими, щоб перемогти завтра.


Фанати бажають нам удачі та вітають нас. Ми знаємо, що багато людей приїдуть до Барселони, щоб повболівати за нас. Нам дуже допоможе те, що вони приїдуть на Камп-Ноу, щоб підтримати нас.


Ми не домінували протягом усієї гри, але в деякі моменти ми контролювали гру. Ми знаємо, що вони намагатимуться атакувати на відкритому просторі. Наша мета – бути амбітними.

Я не чекаю, що гра сильно відрізнятиметься від першого матчу. Що зрозуміло, то це те, що ми не збираємося закриватися, тому що неможливо оборонятися 90 хвилин. Потрібно змусити їх захищатися та почуватися некомфортно.


Оскільки немає подвійного значення голів на виїзді, нам не потрібно терміново забивати гол. Якщо подивитися історію наших матчів у єврокубках, то можна побачити, що у нас були дуже добрі результати на виїзді", – сказав Гласнер в інтерв'ю As.