12 квітня 2022 11:15

Тренер "Буде-Глімт": "Як на людину з його досвідом, Моурінью мав би поводитися більш гідно"

Під час першого чвертьфінального матчу Ліги Конференцій між головним тренером Буде-Глімт та тренером воротарів Роми спалахнув конфлікт, реакція на який з боку гостей та УЄФА збентежила К'єтіла Кнутсена.


“Я відверто шокований реакцією на інцідент, — цитує головного тренера Буде-Глімт Football Italia з посиланням на an.no. — По-перше, рішенням УЄФА, а по-друге — тим, який галас здійняла Рома та насамперед її головний тренер”.

“Наш клуб звинуватили ледь не в усіх можливих гріхах, до того ж повторюючи ці звинувачення знову й знову. Вважаю, що це зачіпає не тільки наш клуб, а й увесь норвезький футбол, представників якого видають за якихось варварів”.

“Я можу зрозуміти, що дві поразки, одна з яких розгромна, протягом одного турніру, дуже болісно сприймаються Ромою, але від Моуріньо, з його досвідом та численими трофеями, я очікував більш гідної поведінки”.

Під час першого матчу у Норвегії спалахнула сутичка між представником тренерського штабу Роми та головним тренером господарів. Дисціплинарна комісія УЄФА відсторонила обох від матчу-відповіді. На протязі всього періоду між матчами Жозе Моуріньо коментував інцидент в не дуже приємному для скандинавів стилі.

Буде-Глімт подав апеляцію на рішення УЄФА, але наразі її доля невідома. Поки що Кнутсен планує летіти до Риму разом з командою.