11 квітня 2022 12:06

Мати фаната, чий телефон розбив Роналду: "Син вражений, сказав: "Я більше ніколи не захочу побачити Кріштіану"

Мати хлопчика, телефон якого розбив Кріштіану Роналду, розповіла про емоції сина.



Форвард "Манчестер Юнайтед" розбив телефон 14-річному вболівальнику "Евертона" з аутизмом та диспраксією після поразки манкуніанців у 32-му турі АПЛ (0:1). Пізніше португалець вибачився в інстаграмі.

“Це був наш перший спільний похід на футбол. Джейкоб одержимий "Евертоном" та футболом – це його пристрасть. Він просто сяяв від побаченої гри, перемоги, пережитого досвіду. Але я думаю про ті п'ять секунд – вони повністю зруйнували цей день. Це шокує.


Оскільки у Джейкоба інвалідність, йому складніше висловлювати свої думки, і може знадобитися більше часу, щоб він остаточно зрозумів, що сталося. При його аутизм йому важко обробляти інформацію, що відбувається.


Він сприйняв це по-своєму, щось на зразок: "Не можу повірити, що Роналду зробив це, він мені дуже подобався". Хоча він не вболіває за "Юнайтед", Роналду – зірка, великий гравець, діти його обожнюють. Ми спостерігали за його історією у футболі. Він був таким добрим гравцем. Те, що сталося, - шок, ми обидва не спали [в суботу ввечері].

Ми збиралися піти в парк погуляти [неділю], і Джейкоб сказав: "Я не хочу робити це сьогодні, мам». Я сподіваюся, що ця історія не відлякала його [від людей]. Я сподіваюся, що це просто втома від суботи. Я думаю, що всередині він дуже вражений, але не показує цього. Я впевнена, що він це зробить по-своєму.

Я запитала сина: Ти хотів би поїхати на гру МЮ? Роналду сказав, що ми могли б поїхати. Він відповів: "Ні, мам, я більше ніколи не захочу його побачити". І це засмучує, тому що Роналду був однією з причин, через які Джейкоб хотів піти на матч проти "Юнайтед", – заявила Сара Келлі.