10 квітня 2022 08:03

Олександр АЛІЄВ: "Захищав честь країни, грав за збірну, тримав руку на серці та гімн співав. Не мав права звідси їхати"

Колишній футболіст збірної України та київського "Динамо" Олександр Алієв в інтерв'ю Sport Arena розповів про свою готовність захищати країну від російської військової агресії. Крім того, він підтримав рішення Динамо та Шахтаря грати благодійні матчі в інших країнах.


"Я захищав честь країни, грав за збірну, тримав руку на серці та гімн співав. Не мав права звідси їхати. Своїх дітей я відправив, але я залишився тут і захищатиму тут до останнього. Якщо Динамо та Шахтар поїхали грати благодійні матчі та збирати з них кошти, які допоможуть країні та ЗСУ, теробороні – то я лише підтримую це. Вони всі переживають, допомагають, це невеликий внесок для країни. Найголовніше, щоб отримані гроші приходили в країну на допомогу ЗСУ.

Як зараз можна говорити про футбол в Україні? Подивіться, що нас просто розвалюють. Розвалюють країну, ви бачите, що діється. Зараз про футбол та спорт навіть думки немає. Я про цю націю [російську] навіть говорити не хочу. Я у своїй країні, в Україні. Тимощук? Моя точка зору не змінилася", - розповів Алієв.

Нагадаємо, ще на початку війни проти росії Алієв вступив у територіальну оборону Києва.