9 квітня 2022 11:08

Михайло СПIВАКОВСЬКИЙ: "Що може зробити Костюк, коли до нього потрапляють гравці віком 17-18 років, які вже навчені застарілому футболу?"

Ведучий "Та То Таке" Михайло Співаковський висловився про поразку "Динамо" від "Спортінга" в Юнацькій лізі УЄФА.

- "Динамо" грає через лонгболи, бо не може виходити з-під пресингу іншим цивілізованим шляхом. Але зараз ніхто не був ув'язнений під те, щоб ці лонгболи якось обробляти. Ми мали нуль контратак за гру. Все залежить від того, чи зможуть Волошин та Діалло знайти коридори. Але в нас не було цих коридорів. Ми були у смарт-квартирі. У цій ситуації є питання: якби замість Бенедюка, який у своєму житті п'ять разів зіграв ліворуч у захисті, був би Вівчаренко, проблем було б менше? Говорили, що у Костянтина коронавірус. І через це він пропустив збір першої команди "Динамо" із Луческу ще до війни. Це як? Настав час пояснити, що насправді відбувається.

Бражко, якого порівнюють із Сидорчуком, може задати тон грі. Але він має проблеми з позиційною грою. Це мине. Яцик більш технічний гравець. Але ми мало часу проводить із м'ячем. Хочу зробити висновок. Не хочу кидати каміння на адресу Костюка. У нього залишилися дерев'яні солдати, і він не розуміє, що робити з ними. Він, як лікар, розуміє, що цю носову перегородку потрібно вирівнювати, але спочатку її треба зламати. А там уже все зрослося, людина вже не дихає. Що може зробити тренер, коли до нього потрапляють гравці віком 17-18 років, які вже навчені застарілому футболу?