7 квітня 2022 18:40

Німецька розвідка: "Терор в Буче був частиною російської стратегії"

Фото - ua.depositphotos.com


Федеральна служба розвідки Німеччини передала уряду своєї країни перехоплення розмов окупантів, які перебували в Бучі Київської області під час її окупації російськими військами.


За інформацією Der Spiegel, прослуховування розмов повністю розбиває російську теорію про "фейк". Крім того, розповіді солдатів відповідають розташуванню тіл уздовж головної вулиці міста, коли їх виявили українські військові та журналісти. У тому числі в радіоперехопленні говорилося про "людину на велосипеді", кадри з якою облетіли весь світ. У ще одному перехопленні йдеться: "Спочатку допитуєш, потім вбиваєш".


Записи розвідки кажуть, що це не питання випадкових дій або окремих солдатів. Рашисти, спілкуючись зі своїми, розповідали про свої будні і, ймовірно, були частиною чіткої стратегії. Це вказує на те, що вбивства цивільних стало для них повсякденним явищем для поширення страху і терору.


У середу розвідка отримала нові записи, але точну локацію, про які йде мова, встановити поки важко. По всій видимості, розповідається про деякі злочини на околицях Маріуполя.