23 березня 2022 20:51

"Барса" готова лише трохи покращити пропозиції для Гаві та Араухо. Клуб не хоче брати участь в аукціоні

«Барселона» не піде на серйозні поступки у переговорах із Гаві та Рональдом Араухо.

Як пише Diario Sport, керівники каталонського клубу усвідомлюють, наскільки важливими є ці гравці для команди, проте вони не братимуть участі в аукціоні або пропонуватимуть їм дуже великі зарплати.

«Барселона» зайняла чітку позицію: пропозиції щодо нових контрактів, надіслані гравцям, можуть бути піддані лише незначним змінам.

Каталонський клуб, як і раніше, перебуває в непростій економічній ситуації. Жоан Лапорта не хоче повторювати помилки свого попередника, Жозепа Бартомеу, і роздмухувати зарплатню.

У «Барсі» вважають, що Гаві та Араухо мають сконцентруватися на спортивному аспекті проекту, якщо хочуть залишитись у команді. "Барселона" не зможе платити їм стільки ж, скільки пропонують інші клуби.

Зазначається, що футболісти хочуть залишитись у «Барсі». Особливо зараз, коли бачать, що команда під керівництвом Хаві має перспективи.

Агенти Гаві та Араухо чекають, що «Барселона» покращить початкові пропозиції. Вони очікують на суттєве поліпшення умов, однак у керівництві «Барси» готові лише на незначні зміни.