21 березня 2022 14:21

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Зінченка та поразка в дербі Ярмоленка

Останній перед березневою міжнародною паузою, яку, на жаль, Україна пропускатиме через агресію росії, клубний вік-енд в Європі для легіонерів нашої національної команди, яких Олександр Петраков запрошував на тогорічні листопадові поєдинки, як і передбачалося, фактично розтягнувся на три дні.


Ще в п’ятницю, 18 березня, у межах 30-го туру італійської Серії А «Спеція» Віктора Коваленка поступилася на виїзді «Сассуоло» — 1:4.


А в межах 25-го туру чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Олександра Зубкова на своєму полі здолав «Мезековешд» (1:0).


У суботу, 19 березня, у програмі 27-го туру другої німецької бундесліги «Ганза» Данила Сікана на чужому стадіоні обіграла «Зандхаузен» — 1:0.


Недільну програму для наших хлопців відкрив Олександр Зінченко, що разом із «Манчестер Сіті» переступив на виїзді через «Саутгемптон» (4:1) і покрокував до півфіналу Кубку Англії.


Роман Яремчук допоміг своїй «Бенфіці» здобути домашню перемогу над «Ешторілом» (2:1) у межах 27-го туру чемпіонату Португалії.


Зрештою, зусиль Андрія Ярмоленка виявилося недостатньо, аби вберегти «Вест Гем» від гостьової поразки в лондонському дербі від «Тоттенгему» (1:2) у 30-му турі англійської Прем’єр-ліги.