6 березня 2022 16:45

"Це вже третя війна в моєму житті, але ж мені всього 35 років". Бартулович зі своєю родиною залишається в Україні

Хорват, який завершив ігрову кар'єру і збирався почати тренерську діяльність, змушений поставити свої плани на паузу.


Асистент головного тренера, а донедавна футболіст Інгульця Младен Бартулович поділився думками про можливі наслідки війни.


"Україна - мій другий дім. Я приїхав сюди з Хорватії в 2006 році у віці 19 років. Одружився з українкою, у нас народилася дочка. Я дуже люблю цю країну. Те, що ми зараз переживаємо, схоже на страшний сон.


Минулого четверга о другій годині ночі ми прибули в київський готель, так як нас чекала гра з Динамо. О четвертій годині ми почули про перші вибухи і були шоковані. Ніхто не вірив, що Путін зробить це вночі, коли люди сплять. Більшість з нас на клубному автобусі вирушили на нашу базу під Дніпром. Хтось залишився в Києві, а хтось поїхав до своїх родин в інші міста. Легіонерам вдалося покинути країну.


З нашим клубом все буде добре, але багато клубів після dійни можуть збанкрутувати і зникнути. Це вже третя війна в моєму житті, але ж мені всього 35 років. Мені було п'ять років, коли почалася війна в Югославії, наслідки від якої моя сім'я переживає досі.


Я був в Україні, коли в 2014-му почалася війна на Донбасі. Зараз ми переживаємо ще одну війну. Коли думаю про це занадто багато, у мене просто закінчуються слова", - сказав хорват в інтерв'ю The Guardian.


Фото - з офіційної сторінки "Інгульця" у Facebook