2 березня 2022 14:50
3

Екс-хавбек "Металіста": "Росіяни – це орки, суміш орди з монголами та удмуртами"

Екс-хавбек "Металіста" Ігор Шопін висловився про вторгнення Росії в Україну.


- Росіяни – це тварини. Нам, мешканцям Луганщини, слід визначитися. Хто ми? Люди чи тварини? Росія – це пітьма, Україна – це світло. На чиєму боці ми перебуваємо? Протягом всієї моєї роботи у Новоайдарі я відчував перешкоди та діставав палки в колеса. У нас проросійський електорат, ОПЗЖ… Раніше доводилося бути лояльним з ними, а тепер називаю речі своїми іменами. Вважаю, що жодних виборів протягом 15-20 років на нашій території проводити не варто. Лише утворити військово-цивільні адміністрації. І вчити їх Батьківщину любити. Хто не хоче – завжди є вибір. Чемодан, вокзал, Росія. Або ж інакше – російський корабель – іди на *уй, а хто хоче бути пасажиром цього корабля теж – на *уй.


На Луганщині зафіксовано чимало випадків мародерства. В основному, це справа лап російських військових. Вони заходять у магазини, грабують приватну власність, виносять з об'єктів торгівлі різноманітне майно – від побутової техніки до автомобільного мастила. Це не люди. Це орки, суміш орди з монголами та удмуртами. Жахлива нація.

Всё таки удмурты тут лишние,они хорошие люди.т к чечмекам не относятся.У меня в армии был друг-удмурт.Они более европезированы.Поэтому и Китай их преследует.
Сховати
misha, Китай преследует уйгуров
НА 200% согласен с Игорем. Давно назрел Закон о Коллаборационизме