20 лютого 2022 09:48
3

За Реброва такого не було: Черчесов поставив під сумнів місце Зубкова в старті "Ференцвароша"

Головний тренер Ференцвароша Станіслав Черчесов повважав за краще випустити замість українського вінгера Олександра Зубкова його конкурента по позиції - Карлоса Аускі.


30-річний аргентинський півзахисник із завданням, як зазначив Черчесов, впорався, і очікує від Аускі таких же успішних дій в майбутніх матчах. Також росіянин прокоментував результат зустрічі проти МТК (0:0):


"Думаю, в першому таймі ми не чинили достатній тиск на суперника. У другому ми це робили. Ми змогли створити моменти, чого нам не вистачало в першому таймі. Карлос Аускі і Маркіньос добре зіграли в суботу, але ми хочемо бачити це набагато частіше. Розвиток - це процес, який вимагає часу", – цитує Черчесова офіційний сайт клубу.


Нагадаємо, Аускі був куплений Ференцварошем за 800 тисяч євро у Рівер Плейта. Футболіст грає на позиції правого вінгера – там, де вже 2,5 роки в угорській команді виступає Зубков, який без вагомих причин в заявку на поєдинок не потрапив.


Відзначимо, що коли тренером угорського клубу був Сергій Ребров, Зубков був беззаперечним гравцем основи.

Его ещё не выперли? Странно.
есть хорошие тренеры, есть плохие тренеры, а есть черчесов...
Я з Ференца почав сміятися щойно почув, що до них їде тренером кацорилий дикун. Якою сракою (сорі) мадяри думали запрошуючи то опудало?