18 лютого 2022 13:51
2

Руслан РОТАНЬ: "Всі розуміють, що той "Дніпро" втопили і створили СК "Дніпро-1", тому вболівальники його не сприймають. Вони мають рацію"

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань розповів про те, як ставиться до "Дніпра-1".

- Як ви ставитеся до СК "Дніпро-1"?

- Я абсолютно нормально ставлюся. Звичайно, Я розумію вболівальників, чому вони так ставляться. Я тренер збірної, образ у мене немає. Тим більше це не рідний мій клуб. Я навіть в якійсь мірі радий, що в Дніпрі є клуб, люди можуть ходити на футбол.

З іншого боку, прикро, що немає старого "Дніпра". Всі розуміють, що той клуб втопили і створили цей. Тому вболівальники його не сприймають. Вони мають рацію.

- Йовічевіч побудував симпатичну команду.


- Звичайно, мені імпонує, як вони грають. Я був на їх тренуванні, не пропускаю жодного їхнього матчу в Дніпрі. Вони можуть скласти потихеньку конкуренцію "Динамо" і "Шахтарю".

- У наступному сезоні нас майже напевно чекає битва "Дніпро-1" - " Металіст. Як думаєте, це буде дійсно спекотне протистояння?

- У той час цю битву супроводжували вболівальники, а зараз у одного клубу є вболівальники, а в іншого їх немає. Ви самі розумієте, з яких причин у «дня-1» їх немає. Клубу потрібно працювати в тому напрямку, щоб завойовувати серця вболівальників.

- Ви вірите, що той "Дніпро" повернеться?


- Вірити - це одне, а зануритися в реальність – інше. На це питання вам відповість тільки президент тієї команди, – сказав Ротань.

Содержала, а потом утопила тот Днепр и создала нынешний одна и та же бородатая бабушка. Поэтому непонятны все эти охи и ахи по "старому Днепру".
Сховати
tov_suhov, эта бородатая бабушка и страну с удовольствием утопит и создаст новую, не то что клуб