15 лютого 2022 09:26
1

Олександр ФІЛІППОВ: "Хочу допомогти "Ризі" вирішити поставлені завдання"

Новоспечений український форвард латвійської "Риги" Олександр Філіппов у спарингу з російською "Родіною" допоміг своїй новій команді здобути перемогу з рахунком 5:0. Українець забив м'яч у першому таймі.


В ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua Філіппов прокоментував дебютний гол за "Ригу", поділився емоціями від нової команди, а також розповів про плани на майбутнє.


"Мій перший гол за "Ригу"? Я скористався помилкою захисника, трохи змістився в центр і пробив. Гол вийшов не без частки везіння, але головне, що м'яч опинився у воротах.


Мої перші емоції від "Риги"? Враження позитивні. Тут всі один одному допомагають. Ми важко працюємо в рамках підготовки до нового сезону. У команді є нові хлопці, тому працюємо над покращенням взаєморозуміння на футбольному полі.


Плани на майбутнє? Хочу допомогти "Ризі" вирішити поставлені завдання", - сказав Філіппов.


Фото - ФК " Десна»

1)Хочу допомогти по своїй волі,бо все життя мріяв тут грати і не уявляю себе без цього клубу після здійснення моєї мрії. 2)І змушений тягти лямку в цій прибалтиці бо сидів на банці в Бельгії після відходу з Десни-то різні речі.Гра слів і суворі реалії...