12 лютого 2022 13:58

Adidas провів переговори з Холандом у присутності Зідана. Їх співпраця може прискорити перехід Ерлінга в "Реал"

Спортивний бренд Adidas провів переговори з форвардом дортмундської "Боруссії" Ерлінгом Холандом з приводу спонсорського контракту. Як повідомляє Bild, на зустрічі також був присутній екс-головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан.


"Секретна зустріч", як пише джерело, відбулася минулого понеділка в штаб-квартирі Adidas в Херцогенаурахе (Німеччина). Крім босів спортивного бренду, Холанда і Зідана, на ній був присутній легендарний у минулому іспанський нападник Мічу, який є кумиром Ерлінга, батько Холанда Ральф-Інге, друг сім'ї Івар Еггья і юрист Рафаела Пімента.


1 січня у Холанда закінчився спонсорський контракт з Nike, і він досі не визначився, який бренд представлятиме найближчими роками. У числі головних претендентів — Joma (яка також співпрацює з "Манчестер Сіті") і Adidas, одягає, в числі інших, футболістів "Реала". ЗМІ вважають, що при підтримці Adidas перехід Холанда в "Реал" найближчим літом стане реальний.


У нинішньому сезоні Холанд провів за "Боруссію " 20 матчів у всіх турнірах, забив 23 голи і віддав 6 результативних передач.