12 лютого 2022 13:32
3

Головний тренер "Краковії" назвав єдину проблему Коноплянки

Головний тренер Краковії Яцек Зеліньскі висловився про трансфер українця Євгена Коноплянки.

Яцек Зеліньскі зізнався, що радий переходу досвідченого українця і порівняв його з екс-півзахисником Баварії та Арсеналу Лукасом Подольскі.

"Дуже радий, що Коноплянка вже з нами. До нас приєднався футболіст з такими досягненнями - крім Подільського, в чемпіонаті Польщi довго не було такого футболіста. Думаю, він посилить Краковію.

Природно, нам необхідно підготувати його, перебудувати, так як він практично не грав. Я думаю, він швидко повернеться. Його навички дуже гарні - нашим молодим футболістам є чому у нього повчитися.

Коноплянка хоче повернуться до національної збірної України. Думаю, він також хоче дещо довести".

Наставник Краковії виділив єдиний недолік Коноплянки на даному етапі.

"Наступний матч? Подивимося, чи вийде він. У нас буде контрольний там з Пущі, де гратимуть ті, хто проводить мало часу на полі. Коноплянка буде набирати фізичну форму - це його єдина проблема, у нього немає зайвої ваги.

Ми з ним вже розмовляли про поєдинок проти Лехії (2:0). Йому сподобався цей матч. Силовий футбол, як він каже, гра у високому темпі.

Він грав у таких командах, тому його тут нічого не злякає, це його точно мобілізує", – заявив Зеліньскі на прес-конференції.

Ледачий.
Подільського????
Сховати
Ljuzifer, Лукаша Подольского