10 лютого 2022 23:58
8

Євген СЕЛЕЗНЬОВ: "Вже не думаю про бомбардирський рекорд"

Нападник "Минаю" Євген Селезньов поділився, що більше не намагається побити бомбардирський рекорд чемпіонату України.


- Я вже не думаю про бомбардирський рекорд, на мене стільки вилилося... Зараз нічого не читаю: ні газет, ні Інтернет. Я вже ні на що не реагую. Раніше я реагував, але…


Є така фраза Іммануїла Канта: "Є тільки зоряне небо над головою і моральний закон всередині нас". Ось тому, не буду більше реагувати і хочу вибачитися перед усіма, що був такий імпульсивний і емоційний. Не хочу нічого більше говорити.

У Канта ця фраза пояснює причину його віри в існування Бога (існування фізичного світу та існування моралі). Як це пов"язано з рішенням Євгена "тому, не буду більше реагувати" не зрозуміло.
А ось "хочу вибачитися перед усіма, що був такий імпульсивний і емоційний", це плюс. Що ж, можна згадати греко-римських письменників: "Я людина, і ніщо людське мені не чуже"
Женя, может фалософа зовут "Cunt" !?

По ходу перепутал кажись XD ...

Слово «cunt» обычно используется людьми в сексуальной сфере. Данное употребление датируется концом XIX века. В других диалектах английского языка «cunt» означает «тупая или неприятная персона», где словарь Merriam-Webster употребляет это слово «ненормативно: женщина», в США это, как правило, «оскорбительное наименование женщины». Писатель Жермен Грир сказала, что «это одно из слов в английском языке, которое имеет такую смысловую нагрузку».

https://ru.wikipedia.org/wiki/Cunt#%D0%9F%D0%BE_%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8E_%D0%BA_%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B5
Сховати
allegro, Если ты хотел написать "философа", то это очепятка, а вот "фАллософа" это будет правильней в раскрытии значения этого слова, только две буквы Л надо.
Селезнев цитирует Канта?)) У пресс-службы Миная хорошее чувство юмора))
Сховати
devalko, він може прочитав Канта переплутавши його з Канте:-)
devalko, есть видео, он там лично отвечает на вопросы журналиста ПФ,. Правда кормилец говорит "Эммануэля Канте". Однако, это все равно прогресс.
Думать вообще не твоё.)
Обиженка