7 лютого 2022 14:34
7

Джерело: дев'ять гравців "Динамо" U-19 здали позитивні тести на коронавірус перед матчем з "Депортіво"

Юнацька команда київського "Динамо" (U-19) вирушила на матч Юнацької Ліги УЄФА проти іспанського "Депортіво".


До першої офіційної гри року динамівці готувалися в Туреччині, неподалік від підопічних Мірчі Луческу. У складі динамівської делегації, що відправилася в Ла-Корунью, 18 футболістів. Правда, як стало відомо Meta-ratings.com.ua, тренер української команди Ігор Костюк у матчі проти "Депортіво" не зможе розраховувати на всіх найсильніших. Дев'ять футболістів київської команди після здачі тестів на коронавірус потрапили на карантин і були ізольовані в готелі в Туреччині.


Додамо, що сьогодні динамівці повинні прибути в Ла-Корунью автобусом з Мадрида, куди команда з Анталії добиралася транзитом через Стамбул.


Нагадаємо, що матч проти "Депортіво" відбудеться в середу, 9 лютого.

Жаль. Могли поборотись. І поборються!
Мда.....чогось такі випадки трапляються тільки з українськими командами....( і то в різних видах спорту)...
От і все ...
Якась плутана інформація. Учора оприлюднили список гравців Динамо, які мали летіти на матч в Іспанію. Їх дійсно 18. А ті 9, що захворіли, входять в число цих 18-ти, чи ні? Геть неясно. Можливо їх відчепили від команди вже перед самим відльотом? То тоді матч в Іспанії втрачає будь-який сенс: зіграти зможуть лише 9 і без замін? Чи не простіше тоді технічну поразку зарахувати?
Сховати
Africanda-S, 18 улетели, а 9 на карантине остались. Легко, в принципе, сказать, о ком речь, если смотреть состав команды по спаррингам и то, кто полетел в итоге.

Гаджук (но он из-за возраста и так не заявлен на турнир), Малыш, Бенедюк, Балаба, Мельниченко, Василец, Леднев, Волошин (он дисквалифицирован на этот матч), Погорилый (переведен в первую команду), Слесар (у него и травма была), Юрий Михайлив.

Вот вам десять игроков, которые были на сборе, но не полетели + одиннадцатый в первую команду уехал.
Сховати
Виктор Кроних, основа полетела
Виктор Кроних, дякую за уточнення.