7 лютого 2022 12:56
1

"Ви з глузду з'їхали! У нас по ньому пропозиція від "Барселони". Який "Дніпро?". Стеценко згадав жорсткий епізод з переговорів щодо підписання Жорді Альби

В ексклюзивному інтерв'ю генеральний директор ФК Дніпро Андрій Стеценко розповів сайту FanDay.net про те, як проходила трансферна політика дніпропетровського клубу при відомому іспанському фахівцеві Хуанде Рамосі.


"Ну, наприклад, Жорді Альба. Рамос сказав: "Він мені потрібен". Ми почали переговори з його представником. Він тоді у Валенсії грав. Нам сказали: "Ви з глузду з'їхали! У нас по ньому пропозиція від Барселони. Який Дніпро?"


Ви можете собі уявити, що цей гравець міг опинитися в нашій команді? Яким чином? Рамос цього не міг зрозуміти. Що треба було зробити? Сто мільйонів доларів запропонувати за контракт, зарплату йому в 10 мільйонів призначити.


У тому списку був ще один гравець Валенсії - Пабло П'ятті. Його тоді якраз в збірну Аргентини почали викликати. Там теж позамежні умови були. І це далеко не всі приклади".


У підсумку Жорді Альба влітку 2012 року перебрався з Валенсії в Барселону за 14 мільйонів євро, де і грає досі.


Також Стеценко прокоментував слова Хуанде Ромоса про те, що трансферна політика в Дніпрі - це компетенція Андрія Стеценка.


"Скажу так. Трансферна політика в Дніпрі - це компетенція Андрія Стеценка з відома Ігоря Валерійовича Коломойського", - заявив Стеценко в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net.

головний хєр біля хазяїна....