5 лютого 2022 16:02

"Мені говорили, що він мажор, але я нічого такого не побачив": Вернидуб - про розмову з Суркісом про футболістів "Динамо"

Головний тренер Шерифа Юрій Вернидуб в інтерв'ю на YouTube-каналі Pressing згадав період своєї кар'єри в Зорі. У той період у Зорі виступали орендовані динамівці-Олександр Тимчик, Богдан Лєднєв та Богдан Михайличенко. Президент киян Ігор Суркіс частенько дзвонив Вернидубу, щоб поцікавитися, як йдуть справи у його підопічних.


"Я розмовляв з Ігорем Михайловичем тільки тоді, коли Зоря взяла в оренду у Динамо Тимчика, Михайличенка і Лєднєва. Ми говорили про цих футболістів. Мені імпонувало, що вони додають. І він теж дзвонив, рази два на місяць, і питав: "Як справи?". Мені дуже імпонувало, що людина переживає за футболістів Динамо, які знаходяться в оренді".


Також Вернидуб коротко розповів про кожного футболіста Динамо, з яким йому вдалося попрацювати в Зорі.


"Вони дійсно додали і виросли в Зорі. Не дарма той же Тимчик є гравцем національної збірної. Лєднєв такий же - чудовий футболіст і людина. Мені говорили, що він мажор, але я нічого такого не побачив.


Я щаслива людина, що з ним попрацював. Бодя Михайличенко заслужив, щоб грати в європейських чемпіонатах, де він зараз і знаходиться", - сказав Вернидуб.


Відзначимо, що в даний момент Тимчик виступає за Динамо, Лєднєв цієї зими перейшов у Фехервар на правах оренди, а Михайличенко в 2020 році став гравцем Андерлехта.