4 лютого 2022 19:06
3

Костянтин ВИВЧАРЕНКО: "Моделюємо гру з "Депортіво"

Лівий захисник «Динамо» Костянтин Вівчаренко розповів клубному телебаченню про старт фінального етапу підготовки до стикового матчу Юнацької ліги УЄФА.


- Як було побудоване сьогоднішнє заняття?

- Ми розпочали тижневий цикл підготовки до матчу Юнацької ліги УЄФА з «Депортиво». Сьогодні моделювали те, що намагатимемося реалізувати у цій грі. Сподіваюся, що у нас все вийде.


- Ти добре зарекомендував себе у першій команді. Чи легко звідти повертатися на щабель нижче – до команди U19? Чи є Юнацька ліга УЄФА мотивацією для тебе?

- Звичайно. Ми представляємо київське «Динамо» на міжнародній арені, формуємо імідж клубу. Завжди приємно брати участь у єврокубках, навіть граючи за юнацьку команду.


- Чи були напуття від головного тренера?

- Містер побажав удачі та сказав, що нам потрібна лише перемога. Повторюся, ми представляємо бренд «Динамо» і робитимемо все від себе залежне для перемоги.


- Ти брав участь у матчі 1/16 фіналу Юнацької ліги УЄФА проти «Ювентуса», в якому динамівці влаштували справжню феєрію. Пам'ятаєш той поєдинок?

– Цей матч запам'ятається мені на все життя. Це була перша велика гра для мене, на трибунах зібралася велика кількість уболівальників. Після того матчу залишилися незабутні враження, тому й у нинішньому розіграші турніру хочеться пройти якнайдалі.


– Тоді «Динамо» показало, що навіть без ігрової практики можна досягати результату.

- Тренерський штаб обрав правильну підготовку, і до цього матчу ми підійшли у повній бойовій готовності.


- П'ять років тому «Динамо» поступилося «Аяксу» в 1/8 фіналу ЮЛЧ, але багато гравців того складу згодом пробилися до першої команди – Шапаренко, Тимчик, Попов, Миколенко, Лєднєв.

- Хлопці досягли великого прогресу за цей час і були гідні виступати у такому клубі, як «Динамо». Це мотивація і для нас. Ми тоді були на базі на Нивках та дивилися цей матч на Youtube, переживали. Була прикра поразка. Зараз хочеться пройти далі та перестрибнути стадію 1/4 фіналу.

Да кому не пофиг на этот матч, что за дичь.
Сховати
Barnum, мне не пофиг. И думаю большинству, кто болеет за ДК.
Сховати
Netflix, на что влияет этот матч? Вся задача дубля готовить игроков к основе.