1 лютого 2022 21:15
1

Данило ІГНАТЕНКО: "Шахтар" – не мій рідний клуб. Хочу залишитися в "Бордо"

Опорний півзахисник «Шахтаря» Данило Ігнатенко, який нещодавно на правах оренди перейшов до «Бордо», хоче заявити про себе з гарного боку найближчими місяцями та залишитись у французькій Лізі 1 у майбутньому.

«Коли я отримав запрошення від цього клубу, то вже знав, що таке «Бордо». Я знав, що це клуб з Ліги 1. Зізнаюся, мало роздумував над такою можливістю. Я відразу ж погодився і вважаю, що для мене цей трансфер є добрим шансом розвинути кар'єру».

«Я вже грав за угорський клуб. Мені вдалося взяти участь у матчах Ліги Європи. Для мене це другий шанс пограти за кордоном і це шанс, яким я скористаюся».

«Шахтар» – це не мій рідний клуб. Зараз у них є гравець сильніший за мене, який грає на тій же позиції. Вони вважають, що він сильніший. У «Шахтаря» зараз політика – брати бразильських футболістів, це їхня мета. Я хочу, щоб шість місяців у «Бордо» були продовжені. Я хотів би проявити себе, щоб залишитись у цьому клубі».

«Знаю, що у будь-якому разі все залежить лише від мене. Моя мета – допомогти клубу, і я хочу зробити все, щоб не розчарувати своє керівництво», - сказав Ігнатенко.


Фото - СК «Днiпро-1»

Давно его выделил в Днепре. Хорош