29 січня 2022 22:40
3

Сайядманеш пройшов медогляд в "Халл Сіті"

Завтра Аллахьяр Сайядманеш буде представлений в якості гравця Халл Сіті.

Колишній форвард луганської Зорі Аллахьяр Сайядманеш був присутній на сьогоднішньому матчі 29-го туру англійського Чемпіоншипа, в якому Халл обіграв Суонсі з рахунком 2:0.

Перед матчем нападник збірної Іран благополучно пройшов медичне обстеження. Очікується, що завтра Аллахьяр буде представлений в якості гравця Халл Сіті, який два дні тому очолив знаменитий у минулому футболіст збірної Грузії і амстердамського Аякса Шота Арвеладзе.

Додамо, що за 18 турів до фінішу чемпіонату Халл займає 18-е місце в турнірній таблиці і навряд чи покинуть другий за ранжиром дивізіон англійського футболу.

Аллахьяр виступав у Зорі на правах оренди з турецького Фенербахче. За 14 місяців в Україні 20-річний іранець забив 15 голів і віддав сім передач у 50 матчах.

За неофіційною інформацією, англійці заплатили туркам за Сайядманеша 4,5 мільйона євро.

ЛУчше б его купили. Уже адаптированный к нашему чемпионату. Не ездит по сборным. Форвард не беседенского типа был бы полезен
Сховати
Ivan Zaitsev, я читаю, сто нам нужен толковый силовой форвард штрафной площадки, наподобие того, каким раньше были Мбокани или Идейе.
Сайядмашеш скоростной форвард, как и Супряга.Таким будет трудно в Динамо, так как почти все соперники ставят ,,автобус" и надо его продавливать или силой ,или техникой
Вот почему нам не хватает Беседин а.Пусть он и не супертехнарь, но боец ещё тот и штрафная соперника это его место.( Кстати, и Довбик нам подошёл бы...)