29 січня 2022 09:54
1

Екс-хавбек "Динамо" зацікавив низку клубів зі США та Бразилії

Півзахисник Сан-Паулу Че Че виступає на правах оренди за Атлетіко Мінейро.


До кінця орендної угоди залишилося практично чотири місяці, проте у 29-річного хавбека все ще невизначене майбутнє. Керівник Атлетіко Мінейро Родріго Каетано похвалив Че че, але рішення по гравцеві поки не прийнято.


"Че Че був основним гравцем в нашій команді. Ми розраховуємо на нього як мінімум до кінця оренди. Ми не відмовимося від його послуг до закінчення контракту, з можливістю переговорів. Ми все одно приймемо рішення пізніше, - сказав Каетано.


Нік Аркурі, який займається кар'єрою півзахисника, розповів про інтереси Інтернасьонала, Греміо і клубів МЛС. Атлетіко Мінейро воліє придбати Че-Че на постійній основі за суму, попередньо узгоджену з Сан-Паулу, повідомляє Globo.


Тенденція така, що Че Че виконає свій контракт з Атлетіко Мінейро до кінця травня, а потім сторони обговорять майбутнє гравця.


Нагадаємо, що Че Че в червні 2018 року підписав п'ятирічний контракт з київським Динамо, перейшовши з Палмейраса за чотири мільйони вісімсот тисяч євро. Однак за столичну команду, яку на той момент очолював Олександр Хацкевич, провів всього лише 16 матчів, відзначившись одним асистом.

В мене таке враження, що при Луческу в нього були б інші результати, я дуже сподівався, що він нам допоможе