28 січня 2022 21:23

"Динамо" U-16 здобуло другу розгромну перемогу в Зимовому Кубку ДЮФЛ

Підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка провели другий матч групового етапу Зимового Кубку ДЮФЛ, у рамках якого до манежу заміської клубної бази «Динамо» у Віті-Литовській завітала друга команда ДЮСШ-26.


У вчорашньому поєдинку динамівці легко здолали ФК «Поділ», відправивши у ворота суперників по 7 м’ячів у кожному з таймів (нагадаємо, матчі цієї вікової групи тривають два тайми по 35 хвилин). Сьогоднішня зустріч також пройшла за повної ігрової переваги «біло-синіх», яка втілилася у чотири забиті голи.


Вже на стартових хвилинах динамівці мали шанс вийти вперед, коли нашій команді вдалося відібрати м’яч у центрі поля та розігнати швидку атаку, однак у її заключній стадії передача Кирила Пашка назад, на набігаючих партнерів, не знайшла свого адресата. У наступному моменті вже сам Пашко завдавав удару з меж штрафного майданчика у дальній кут воріт суперників, але голкіпер ДЮСШ-26 Данільєв зреагував на цей постріл і врятував свою команду.


Забитого м’яча довелося чекати недовго – вкидання ауту на 11-й хвилині стало результативним для підопічних Олексія Дроценка та Павла Чередніченка. Після серії помилок захисників ДЮСШ-26 першим на м’ячі опинився Матвій Пономаренко, який відправив ігровий снаряд у сітку воріт.


Вже за дві хвилини м’яч опинився у воротах ДЮСШ-26 вдруге – Матвій Пономаренко віддав ювелірну передачу на хід Кирилу Пашку, якого не встиг накрити гравець оборони суперників.


До перерви Пашко мав ще три моменти, в яких міг збільшити рахунок, пробиваючи з різних дистанцій. Натомість третій забитий м’яч записав на свій рахунок Кирило Осипенко, який, скориставшись черговою помилкою захисту, у дотик перекинув воротаря суперників.


На початку другої половини зустрічі Осипенко знову відправив м’яч у сітку воріт ДЮСШ-26, але цього разу – з положення поза грою, тож взяття воріт не було зараховане.


У другому таймі тренерський штаб «Динамо» U16 провів серію замін, оновивши половину складу. Саме один із гравців, які вийшли на заміни, і встановив остаточний рахунок на користь «біло-синіх». Із першої спроби Владиславу Калину не вдалося «розстріляти» ворота ДЮСШ-26 – на удар впритул зреагував голкіпер, однак за хвилину атакувальний хавбек все-таки досягнув свого, розрізавши оборону суперників сольним проходом і спрямувавши м’яч у дальній кут воріт – 4:0.


Заключний матч групового етапу Зимового Кубку ДЮФЛУ «Динамо» U16 проведе вже завтра, 29 січня, проти команди «Ніка» U17, що також представляє Київ. Поєдинок розпочнеться о 12:00.


Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 2. 2-й тур


«Динамо» U16 – ДЮСШ-26-2 U16 (Київ) – 4:0 (3:0)


«Динамо» U16: 12. Кіблицький (71. Суркіс, 46) – 23. Бельчиков, 18. Скочеляс (5. Захарченко, 57), 13. Коробов, 4. Кусий – 6. Хмельовський, 8. Білий (3. Кузьменко, 52), 7. Осипенко (16. Чубов, 52), 19. Пашко (15. Дикий, 52), 9. Задорожний – 11. Пономаренко (21. Калин, 52).


Голи: Пономаренко (11), Пашко (13), Осипенко (34), Калин (62).


Фото - ФК «Динамо»