28 січня 2022 21:16
4

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: "Скоро вже буде більше геїв, ніж нормальних людей, на жаль"

Колишній гравець "Карпат" Михайло Кополовець поділився думкою про геїв.


- Я нічого не маю проти геїв, але я проти пропаганди геїв. Коли я був у Німеччині, то заходив в магазин і там був папірець з цінами товарів ‒ на ній два мужика тримаються за руку і написано по-німецьки "щаслива сім'я". Це пропаганда.


Коли діти ростуть в такому середовищі, вони бачать, що це нормально і так повинно бути, але так бути не повинно. Якщо так має бути, то чому у геїв немає дітей? Я вважаю, що нормальна сім'я - це та, де є діти.


Повторюся, проти геїв нічого не маю. Правильно сказав Папа Римський: "Хто я такий, щоб їх звинувачувати, якщо бог їх створив такими"? Але якщо йде пропаганда, то я проти цього.


У Німеччині це норма, в інших європейських країнах теж, скоро вже буде більше геїв, ніж нормальних людей, на жаль. Вони всюди: на телебаченні, в політиці. Всюди геї. Це не нормально.


Ми, люди пострадянського простору, до цього не звикли, і я не можу сприйняти те, що мужик спить з мужиком. Багато нормальних і адекватних людей не можуть це прийняти. Я вважаю, що геї - це хворі люди. Здорова людина не може у себе витримати мужика.


Ну вдома ви запалюйте, це ваша справа, але коли ти виходиш і показуєш це публічно і на це дивляться діти, то я вважаю, що це неприпустимо. Коли йде нав'язування таких моментів, то я це засуджую.


Я не проти геїв, якщо вони не пропагують. Сидіть вдома і цим займайтеся. На вулицях я б хотів бачити нормальних людей - це дівчина і хлопець.


Якщо два мужика разом, то там, крім лайна, нічого більше не може бути.


- А вам зустрічалися геї в командах України або серед суддів?


- Не бачив такого і не зустрічалися. У Німеччині була підозра на кількох хлопців. Я зараз аналізую і розумію, що у них могли бути якісь відносини. Я тоді різко висловлювався, тому що мені це не подобається.


В Україні такого я не бачив. У нас пацани нормальні і люблять дівчат.


Завжди думав, що Коля теж з тих хлопців що "тримаються за руки". Може маскується?)))
- Я нічого не маю проти геїв, але я проти пропаганди геїв. Коли я був у Німеччині, то заходив в магазин і там був папірець з цінами товарів ‒ на ній два мужика тримаються за руку і написано по-німецьки "щаслива сім'я". Це пропаганда. - согласен. Это бред, отклонение возводить в ранг нормы. Гомосексуализм это отклонение. Преследовать их конечно не стоит. Но и пропагандировать что это норма , - так же.
"Я нічого не маю проти геїв", но "Якщо два мужика разом, то там, крім лайна, нічого більше не може бути".
Мне интересно, откуда он знает, что там "может быть". А потом окажется, как с тем министром в Венгрии который был главным борцом с гомосеками, и которого в Бельгии поймали во время карантина, сбегающего через окно с гей-оргии.
Шо-то он комплексует. Не уверен в себе? :))
"Зажигайте" - ахахах)) Какие слова употребляет, значит, у него в голове сидит мысль, что это нечто фееричное)
У Миши внутренний торг с самим собой идет) И хочется, и колется)
Пацаны не поймут, нужно держать марку)