27 січня 2022 22:42
1

Президент польської Футбольної асоціації заявив, що веде переговори з Шевченком

Президент Польської Футбольної асоціації Цезарій Кулеша прокоментував Sport.pl інформацію про те, що Шевченко вже точно не буде головним тренером збірної Польщі. Кулеша вперше публічно зізнався, що дійсно веде переговори з Шевченком.

- Обидві сторони досі розмовляють, - сказав Кулеша.

Він також дав зрозуміти, що не все втрачено, але не секрет, що часу на вирішення цього питання залишається все менше і менше. Кулеша зараз знаходиться в Туреччині, де веде переговори з потенційними кандидатами на пост головного тренера збірної Польщі. Оголосити ім'я нового тренера повинні 31 Січня на Національному стадіоні у Варшаві. Якщо Шевченко не зможе залагодити всі питання з "Дженоа" до цього дня, то замість нього, ймовірно, буде призначений Адам Навалка.

Нагадаємо, що сьогодні український журналіст Ігор Циганик повідомив про те, що Шевченко вже точно не очолить збірну Польщі, так як він не зміг домовитися з "Дженоа" про розірвання контракту на тих умовах, які б влаштували обидві сторони. У зв'язку з цим нібито були припинені переговори з Шевченком, а новим тренером повинен стати хтось із польських фахівців.

Як повідомляє Sport.pl, "Дженоа" хоче, щоб Шевченко повністю відмовився від усієї зарплати, яку міг би отримати в Італії, тільки в цьому випадку йому дозволять перейти на роботу в Польщу. Італійці знають про переговори Шевченка з Цезарієм Кулешею, тому не хочуть йти на поступки і платити українському тренеру компенсацію.

Так Циганику краще знати ...