26 січня 2022 23:14

Беньямін ВЕРБИЧ: "Додали у фізичному плані, набрали хорошу форму"

Словенський вінгер «біло-синіх» Беньямін Вербич поділився враженнями від збору в Іспанії, який підходить до свого завершення.


- У чому команда додала за ці збори насамперед? Чому навчилася?


- Ми вчимося чомусь на кожному тренуванні та у кожній контрольній грі. Переглядаємо товариські матчі, які проводимо на зборах. Аналізуємо помилки та дивимося, як можемо покращити свою гру.


– Ти пропустив кілька тренувань. У чому була причина і як почуваєшся зараз?


- У нас був дуже насичений початок збору – по два тренування на день, включаючи силову роботу у залі. Було багато і бігової роботи. Я відчув дискомфорт, і тренери надали мені кілька днів відпочинку. Сьогодні вже почуваюся краще. Хоча зараз у всіх «важкі ноги», це видно навіть у матчах. Але ми добряче додали у фізичному плані за цей збір, набрали хорошу форму.


- Попереду три дні відпочинку, після чого команда вирушить до Туреччини, де погода більш прохолодна...


– У нас буде не три, а два вихідних дні. Так, бачив, що у Туреччині випав сніг. Але сподіваюся, що за кілька днів, коли ми туди прилетимо, погода буде нормальною, і умови будуть комфортними для тренувань та матчів.


- Вихідні проведеш із сім'єю?


- Звичайно. До того ж, у дівчини днями був день народження, тож якраз відсвяткуємо. Зараз відпочинемо два дні, після чого знову зустрінемось на базі та вирушимо на другий збір.