26 січня 2022 21:20
1

"Вони навіть не приховують": лідери збірної Польщі, куди сватають Андрія Шевченка, назвали бажані кандидатури головного тренера

Фото - Depositphotos.com


У Польщі йдуть палкі дискусії з приводу кандидатів на пост головного тренера національної команди. Cеред претендентів на вакантну посаду називаються Адам Навалка, Андрій Шевченко і Ян Урбан.


Глава Польського футбольного союзу Цезарій Кулеша не приховує, що зацікавлений в послугах українського тренера Андрія Шевченка. Раніше була інформація, що сторони погодили зарплату і близькі до укладення контракту.


Гравці збірної Польщі також не приховують своїх уподобань і називають кандидатів. Так, свою думку висловив польський півзахисник Гжегож Криховяк.


"Адам Навалка, який знає команду і гравців, був би на кілька кроків попереду того, у кого немає такого досвіду. Я переконаний, що більшості гравців сподобається Навалка. Багато гравців пам'ятають, що співпраця з тренером була хорошою", - сказав 31-річний хавбек.


Журналіст SportoweFakty наводить і слова нападника збірної Польщі Роберта Левандовскі, який заявив, що "йому потрібен тренер, який знає команду" і що "було б добре, якби він був поляком".


Очікується, що ім'я нового головного тренера збірної Польщі буде оголошено 31 січня на спеціальній прес-конференції у Варшаві.

ну и правильно -может и пройдут кацав