26 січня 2022 12:34

Ігор СУРКІС: "За ким мені стежити? За Циганковим, який, напевно, не знає, як пиво пахне?"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю шоу "Бомбардир" розповів, чи стежить він за тим, щоб футболісти команди не порушували режим.


- Мілевський і Алієв постійно згадують, як за ними стежили люди з клубу. Свого часу Сабо і Лобановський також їздили по квартирам і дивилися, чи всі вдома. За новим поколінням гравців Вам не доводиться стежити?

- Взагалі ні. Я знаю, як вони проводять час. Мені навіть соромно було б стежити за гравцями. Знаю, що якщо хлопці підуть на дискотеку або в ресторан зі своєю дівчиною або сім'ями, то вони будуть вести себе там гідно, як належить футболістам "Динамо". Вони собі нічого зайвого не дозволять.


А в ті часи було інше покоління. Коли ще грав мій улюблений футболіст Анатолій Дем'яненко, у них теж було покоління, яке любило розслаблятися по-своєму. Я був у цій компанії.


Просто різні покоління. Зараз покоління інше. За ким мені стежити? За Циганковим, який, напевно, не знає, як пиво пахне?


Я Миколенко сказав: "Дивись, в Лондон не можна напиватися, там стежать за цим". Він на мене так подивився... Навіть не зрозумів, що я жартую. Для цих футболістів подібне незрозуміло, вони - інше покоління. Вони весь час в різних гаджетах, телефонах, і часу підняти келих у них немає.


Ось я був на ювілеї Боголюбова, якого давно знаю. І ось не було у мене настрою, тому я випив рівно 20 грам алкоголю. А хтось випив півлітра горілки. Був просто невеликий сімейне свято, з дітьми. Ми скромно посиділи і все.


Кожен поводиться так, як він захоче. У когось є пристрасті, а у кого-то – немає. Ось ви згадали про Алієва і Мілевського. Так, я за ними стежив, так як не хотів, щоб вони порушували режим, щоб вони на полі тверезими виходили.


І вони мене сьогодні розуміють. З тим же Артемом у мене зараз чудові відносини, я з ним зідзвонююсь, ось, з днем народження вітав. І з Алієвим у мене відносини чудові. Вони розуміють, що я їм хотів добра. І це все притому, що вони тоді отримували зарплату у багато разів більше, ніж нинішні футболісти.