26 січня 2022 09:28
1

Ігор Суркіс про Павелка: "Не дуже хочу його бачити, але він повинен запросити президентів клубів і поговорити, як повинен розвиватися український футбол"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про президента УАФ Андрія Павелка.


- Нас взагалі ніхто не запитав про турнір U-21. За час їхнього президентства зі мною особисто ніхто жодного разу не говорив про футбол. Крім скандалу, який був у нас в Маріуполі — більше ми ні про що не говорили.


Зі мною не треба окремо говорити. Президент Федерації зі своїми зірковими помічниками повинен зібрати Федерацію футболу, запросити президентів клубів і поговорити, як повинен розвиватися український футбол.


Я його не дуже хочу бачити, може, він мене не дуже хоче бачити. Якщо він не хоче бути присутнім на цій нараді, нехай доручить Михайличенку, Блохіну — я із задоволенням зустрінуся, ми обговоримо, як розвивати далі український футбол. Я ж не кажу про поля, про все інше. Це самі ми все побудуємо, нам не треба.


Цього року закінчиться період 19-річних гравців. 17-річні гратимуть у команді U-19. Куди мені подіти цих гравців? А безкоштовно віддавати їх кудись - не хочу, я їх виховував. Я в них вклав певні кошти. Мені треба оцінити роботу тренерів. Говорив з Красніковим, він мене повністю підтримує.


Президент же знаходить час анонсувати цей турнір у Туреччині. Це смішно. Треба нас зібрати і вирішити, як бути. Ми ж сьогодні основні постачальники в національну і всі інші збірні. Ми готуємо цих футболістів, а вони собі медальки вішають. Ось такий меседж. М'який поки, - сказав Суркіс.

брехалко цинічний злодій і брехун!