25 січня 2022 21:18
2

Ігор СУРКIС: "Мрію про той чемпіонат, де "Динамо" посідало четверте місце"

Президент і власник Динамо Ігор Суркіс поговорив з журналістом Романом бебехом на тему відродження Металіста і Дніпра і повернення конкурентного чемпіонату, де буде представлені не тільки Шахтар і кияни.

Суркіс каже, що бажає повернути рівень конкуренції в УПЛ, який був у сезоні 13/14, коли чемпіонство взяв Шахтар, а срібним і бронзовим призерами Ліги стали Дніпро і Металіст відповідно. Динамо тоді дісталося четверта позиція:

"Красніков мене підтримує через скасування уаф чемпіонату U-21. Честь і хвала Ярославському і йому. Нарешті може бути і Дніпро відродився, і слава Богу. Пройдуть якісь роки може і Карпати повернуться, щоб той чемпіонат повернувся".

"Ми мріємо про нього, який був колись, коли Динамо четверте місце посідало. Ми мріємо. Потрібна третя сила, четверта сила в чемпіонаті. Я хочу, щоб кожна гра була напругою", - сказав Суркіс в інтерв'ю для програми Бомбардир".

Ничего не мешает занять 4е уже в следующем сезоне: позвать снова Блохина или Шевченко и начать играть в искренний футбол без обороны.

Хороший руководитель никогда в пример не будет ставить сезон, когда он облажался на всех фронтах. Потратить 70 миллионов и позвать под эти траты бездарного тренера умудрившегося потерять под 30% потенциала клуба за пару лет - это надо уметь.
Сховати
Умник, мова не про зайняте місце. Ви мали б це розуміти. До чого ця безпідставна критика?