25 січня 2022 20:55
4

Ігор СУРКIС: "Я викупив Супрягу у СК "Дніпро-1" за 5 млн"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про ситуацію з Владиславом Супрягою.

- Чому не відпустили Супрягу? Так розумію, були переговори. Дивно, поясню - останній гол він забив...


- Не треба нічого пояснювати. Всі все і так знають. За Супрягу я заплатив 5 млн. Спочатку це був футболіст в "Динамо", правами якого володіли ми і "Дніпро-1". У разі продажу, я повинен був сплатити "Дніпру-1" 5 млн і прибуток поділити навпіл.

У якийсь певний момент "Дніпро-1" не захотів. Я викупив Супрягу. Президент "Сампдорії" говорив особисто зі мною. У п'ятницю він давав одні умови. У понеділок він подзвонив: "Я подумав, можу дати тільки половину". Це себе не поважати.

Я пояснив це Супрягі. Такий шанс, який йому надавав Луческу, по-моєму, з молодих не отримував ніхто. Слава богу, зараз скинув вагу, підготувався. Якщо він бачить себе в якомусь серйозному чемпіонаті - йому треба проявити себе сьогодні в "Динамо".

Якщо буде по ньому пропозиція, яка мене влаштує. Мене - я підкреслюю. Супрягу сюди ніхто не тягнув, не змушував. Він виявив бажання грати в "Динамо". Нехай проявляє себе.

- Яка цифра вас влаштує?


- Я не хочу обговорювати цифри. Ви ж не купуєте. Для чого мені з вами обговорювати? Коли буде конкретна пропозиція - сказав Суркіс.

То есть у Владислава был ещё и лишний вес?
якщо так, тоді все зрозуміло
Сховати
Буковина, а я, честно говоря, не понял. Владеет теперь Динамо Супрягой полностью или только на 50%?
Сховати
Santos, при продажі, Д-1 не отримує нічого