24 січня 2022 21:44
1

Леонід БУРЯК: " У "Евертоні" Миколенко показує навіть більш відважний футбол, ніж в "Динамо"

Легендарний футболіст "Динамо" 1970-х Леонід Буряк поділився враженнями від гри українського захисника Віталія Миколенка в перших матчах за "Евертон".


- Ми не Німеччина, і не Іспанія, де на кожну позицію в збірній легко знаходиться по три виконавці. Миколенко у нас - один з найталановитіших футболістів країни, і без нього нікуди. Упевнений, нішу свою в АПЛ він обов'язково знайде. Те, як розвивається ситуація - це нормально. Миколенко до приїзду в Англію 15 днів не тренувався. Тим не менш, вже в другому матчі за "Евертон" Віталій продемонстрував інший футбол. Так, з помилками, але в цілому проблем в його грі я не побачив - він гравець "основи". В "Евертоні" Миколенко показує навіть більш відважний футбол, ніж в "Динамо". Не виключаю, що неучасть Віталія в останньому матчі "Евертона" пов'язана з тим, що його спеціально навантажили, щоб поліпшити з часом кондиції.

Прямо зараз Миколенко "сирий" для АПЛ. Що яскраво показав матч проти 19 команди чемпіоншипу, і проти останньої комани АПЛ. В майбутньому, є надія на пргрес Миколенка і на його швидку адапталію. Але прямо зараз Віталік не готовий, і ніякий інший футбол він ще не демонструє.