24 січня 2022 17:28

Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "Шевченко поставив на ваги свою подальшу тренерську кар'єру"

31 січня в Польщі повинні визначитися з новим головним тренером "Кадри". Одним з претендентів на вакантну посаду є український фахівець Андрій Шевченко.


В ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua екс-гравець національної збірної України Володимир Єзерський поділився своєю думкою про це можливе призначення.


"Схоже, Андрію Шевченку сподобалися такі виклики. Кілька місяців тому він погодився очолити аутсайдера Серії А – "Дженоа", проте довго в Італії не затримався.


Тепер ось черговий виклик. І знову в непростий момент, потрібно бути дуже впевненим у своїх силах, щоб зважитися стати біля керма "Кадри" перед найважливішими поєдинками в боротьбі за путівку у фінальну частину чемпіонату світу. Залишається сподіватися, що Андрій Шевченко все гарненько зважив і вже володіє інформацією про можливості своїх нових підопічних. Адже на кону і його подальша тренерська кар'єра.


На жаль, ми не володіємо інформацією про хід переговорів Шевченка з керівництвом Польського футбольного союзу, невідомо, на який термін йому пропонують контракт, хто увійде до тренерського штабу, який вплив матимуть результати раунду плей-офф у боротьбі за путівку до Катару.


Тому поки краще запастися терпінням і дочекатися офіційної інформації про нового керманича "Кадри", а вже потім, щось коментувати", - розповів Єзерський.


Фото - УАФ