24 січня 2022 11:13
22

Журналіст: "Зозуля апелює поняттям війни, як універсальним способом докопатися до будь-якої людини"

Ведучий "ТаТоТаке" Михайло Співаковський висловився про слова Романа Зозулі на адресу Жуніора Мораеса.


- Я поважаю Зозулю. Проблема в тому, що зараз він як би не зовсім футболіст. Це людина, яка не проявляє себе на полі і тому у нього є якась компенсаторна функція. Він хоче проявити себе в іншому місці. Мораес у ці роки принаймні залучався до збірної України. Зозуля не грав за збірну, хоча дуже хотів би.


Принцип дуже простий. Я зараз дорікаю Зозулi. Кажу про те, що він апелює поняттям війни, як універсальним способом докопатися до будь-якої людини. У нас в Україні всі ходили на війну? Всі, у кого український паспорт і грали в збірній були на війні? У чому прикол цієї ситуації? Зозуля був на війні? Він займався благодійністю на користь АТО. Це дуже круто, хоча мені більше подобаються люди, які не хизуються цим, а роблять якось нишком. І такі люди в українському футбольному світі є. Це 100%.


Тому те, що Мораес в Бразилії відповідає на питання бразильського журналіста про Україну, добре про неї висловлюючись, є приводом для того, щоб його в чомусь звинуватити? Для футболіста, який не грає в збiрній України і у якого немає контракту з таким клубом, як "Шахтар". Перекладаючи на зрозумілу мову між рядків, Зозуля сказав: "Чувак, ти насправді не можеш вважатися громадянином України, не мав права грати за збірну і займати чиєсь місце, в тому числі і моє". Ось що він сказав, прикриваючись словом "війна". Це моя точка зору.

Ещё один толкователь слов футболистов. При чём тут какой сейчас футболист Зозуля ? Зозуля сказал то, что думает большинство людей о натурализованных футболистах . Для Мораеса или Папы Гуйе Украина, в отличии от Зозули, это лишь источник доходов
Сховати
carlos, саме тому такий великий патріот як Зозуля, говорить, що хоче залишитися жити в Іспанії, бо і він і його сім'я звикли до Іспанії, діти там в школу ходять. Тобто Мораєс має все життя тепер в Україні прожити, а Зозуля може залишатися великим патріотом живучи в Іспанії. Не дарма кажуть, що найбільше любоять Україну, ті хто жиувть закордоном.
Сховати
Вкрай здивований, що у Вас лише один мінус був ))
Зараз найчастіше люди реагують емоційно, раціо десь на задньому плані, звідси часто й упередженість
А Сеньків апелює чим завгодно аби його морда з'являлася на сайтах новин
Сховати
ой, це не Сеньківю Я в сортах ескпертів погано розбираюся