24 січня 2022 10:45
3

Джерело назвало суму компенсації Шевченка від "Дженоа" і розкрило причини сварки українця з Мальдерою

Ведучі програми "ТаТоТаке" Андрій Сеньків і Михайло Співаковський розкрили суму компенсації Шевченку після відходу з Дженоа і визначили причини його конфлікту з Мальдерою.

Вчора з'явилася інформація, що незважаючи на діючий контракт з Дженоа Андрій Шевченко дав свою згоду очолити збірну Польщі.

Андрій Сеньків вважає, що ситуацію з чинним контрактом українського фахівця повинен вирішувати Польський футбольний союз разом з Дженоа, Шевченко ж не повинен брати участь у цих розглядах.

"Питання в тому, що у нього є діючий контракт з Дженоа і тут навіть не він повинен розбиратися з Дженоа, а поляки. Вони повинні платити Дженоа компенсацію і платити додаткові гроші, тому що він міг їх отримувати в Дженоа.

Який сенс людині, яка навіть мріє очолити збірну Польщі відмовлятися від компенсації, яка може бути в Дженоа, тому що він зараз там на контракті, отримує зарплату як рядовий співробітник. Але є сума компенсації, наскільки я знаю не 20 мільйонів євро. Персонально для Шевченка вона становить 10 мільйонів євро, решта якось розбивається на штаб.

Важливо й те, що у нього немає Мальдери, людини, яка водила гравців по полю. Питання в тому, що Мальдери, напевно, не буде з ним у збірній Польщі. Між ними стався конфлікт", - сказав Андрій Сеньків.

Михайло Співаковський у свою чергу назвав конкретні причини конфлікту між Андрієм Шевченком та Андреа Мальдерою.

"Я чув дві конкретні версії. Перша - це те, що Мальдера хотів почати самостійну кар'єру, тому що він зрозумів, що він може. І друга версія — це те, що він був готовий піти в Дженоа тільки якщо він буде старшим помічником Шевченка. Йому цієї опції не надали. Це ж ще й певна фінансова вигода", - заявив Михайло Співаковський.

Полный бред от известных выдумщиков-брехунов.
Без Мальдери Шевченко говоряча голова на пресухах.
Такое. Хайп на Шевченко . Высасывают "инсайды" из пальца