23 січня 2022 08:40
6

Олександр Поворознюк - про гравців "Динамо" у "Інгульці" і трансферну бомбу

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк напередодні нового року повідомив, що веде перемовини з Ігорем Суркісом з приводу викупу контрактів деяких гравців "Динамо". Пройшло більше місяця, проте ніяких новин до сих пір немає. FootBoom зв'язався с Олександром Григоровичем, щоб поставити крапку у цьому питанні. Також ми запитали про можливе кадрове посилення команди.


- Нещодавно тренерський штаб "Інгульця" поповнився колишніми гравцями Шустом, Лупашком та Бартуловічем. Чия це була ідея?


- Лавриненко запропонував їх кандидатури, а я погодився. Спочатку, мабуть, самі футболісти захотіли змін у своїй кар'єрі. Чесно кажучи, глибоко не вникав у ці моменти. До мене підійшов Сергій Дмитрович і сказав, що може бути такий варіант, і як я дивлюсь на те, що його помічниками стануть вищеназвані особи. Я йому відповів: "Якщо тобі треба, я підтримаю". Очікую від нового тренерського штабу зірок з неба.


- Нещодавно з посади спортивного директора пішов Вадим Яровий. З чим це пов'язано, і чи будете шукати нового спеціаліста?


- Чому залишив посаду Яровий - історія замовчує. Не хочу виносити сміття з хати. Наразі у нас є спортивний директор - Юрій Мансуров.


- Деякі зимові новачки "Інгульця" говорили в інтерв'ю, що їх запрошував у команду Бартуловіч. Як так?


- Хто це казав? Вперше про таке чую.


- Ви заявляли, що ведете перемовини з Суркісом з приводу переходу деяких гравців "Динамо". Коли настане розв'язка у цій історії?


- Ми знайшли більш якісніших виконавців для посилення команди. Цю тему закрито. З "Динамо" у нас футболістів не буде. Зараз немає сенсу говорити, кого ми хотіли. Не варто називати прізвищ. Навіщо обговорювати те, чого не сталося? Зараз ви побачите, кого ми ще підпишемо і будете глибоко здивовані.


- Трансферну бомбу від "Інгульця" ще варто чекати?


- Звичайно!


- Хто це буде?


- Усі - іноземці. Самий топовий - з Нідерландів, потім бразилець. Скоро все побачите і почуєте.


- Вони досить відомі?


- Думаю, так.


- Наскільки важко запросити якісного гравця в "Інгулець"?


- Взагалі не тяжко. Без проблем. Плати гроші і він прийде.


Фото - ФК "Iнгулець"

Трохи якось навіть смішно. Взяли голандця з чемпіонату Египту, який і не грав там. Просто Бімба.
Бомба уже была, когда по пьяне чеку за столом дернул
Снайдер , Роббен
Сховати
carlos, ))
carlos, "авторитет", круче котрого только варёные яйца, не станет размениваться на такую "мелочь". Ван Бастен, Гуллит и Райкард "па любому"!
Сховати
а из бразильцев Роналдиньо