22 січня 2022 23:55
1

Шевченко - основний кандидат на пост головного тренера збірної Польщі

Польський футбольний союз всерйоз розглядає кандидатуру Андрія Шевченка на пост головного тренера, повідомляє Sportowe Fakty.


За даними його на цій посаді хоче бачити голова футбольного союзу Цезарій Кулеша. Іншим кандидатом є Адам Навалка, але Кулеша не вважає його пріоритетним варіантом.


Раньше повідомлялося, що Шевченко хоче заробляти на цій посаді три мільйона євро в рік. Запропонувати стільки йому не готові, але йому можуть запропонувати близько 2,5 мільйона, що, ймовірно, влаштує його.


Також зазначено, що асистентом Шевченка може стати колишній воротар збірної Польщі Єжи Дудек. Нагадаємо, що раніше 45-річний українець був звільнений з "Дженоа". Під його керівництвом команда провела 11 матчів, де один раз перемогла і три рази зіграла внічию при семи поразках.


Раніше пост головного тренера збірної Польщі покинув Паулу Соуза. Він розірвав контракт заради роботи з бразильським "Фламенго". Саме збірна Польщі є суперником збірної Росії по півфінальному стиковому матчу за вихід на ЧС-2022. Матч Росія-Польща відбудеться 24 березня.


Новий тренер збірної Польщі має бути названий 31 січня.

Невже "пшеки" такі дурні?!