20 січня 2022 20:22

Докір, що стосується і Яремчука. Головний тренер "Бенфіки" заявив про необхідність поліпшення атакуючої лінії команди

Нельсон Веріссімо прокоментував майбутню гру Бенфіки проти Арокі.


Головний тренер "орлів" вважає, що, незважаючи на місце в турнірній таблиці (передостаннє 17-е, - прим. FanDay.net) Арока є непростим суперником.


"Ми знаємо, що, незалежно від турнірного становища Арокі на даний момент, ми зустрінемося з якісною командою.


Ми готові до того, що Арока буде грати в середньому/низькому блоці, грати на контратаках і наших помилках. Ми готові до цього і готуємо наші оборону і атаку. Ми віримо, що дамо хорошу відповідь, мета якої — набрати три очки".


Також наставник Бенфіки поміркував, чого не вистачає команді для впевнених і стабільних виступів.


"Очевидно, що ми змінюємо деякі речі по ходу чемпіонату, що не завжди легко. Ми знаємо, що є що покращувати в атаці і обороні, і це наш шлях: беручи до уваги характеристики гравців Бенфіки, ми аналізуємо кожен матч і вносимо своєчасні корективи по ходу чемпіонату.


Ми знаємо, що це пов'язано з певним ризиком, але гравці були неперевершеними, команда дає дуже хорошу відповідь. Ми повинні вірити, що цей шлях правильний і що він принесе очікувані результати", — цитує Веріссімо клубна прес-служба.


Гра Арока - Бенфіка відбудеться завтра, 21 січня, початок — 21:00.


У поточному сезоні на рахунку 26-річного Яремчука 25 матчів за команду з Лісабона у всіх турнірах, в яких він відзначився сімома голами і трьома асистами.


Бенфіка займає третє місце в турнірній таблиці чемпіонату Португалії, відстаючи від лідируючого Порту на дев'ять балів.