18 січня 2022 18:07
2

У Шотландії радіють: "Ми вже здобули дострокову перемогу над Україною"

Стів Кларк та збірна Шотландії вже здобули перемогу у плей-офф кваліфікації ЧС-2022 за два місяці до півфіналу з Україною, пише видання Scotsman, пише zbirna.com.

«Вісім гравців збірної Шотландії висіли на картці перед півфінальною зустріччю з Україною. Вони мали реальну загрозу дискваліфікації на матч з Австрією чи Уельсом, у разі, якщо «тартанова армія» вийде у фінал.

Стівен Кларк скаржився, що всі вісім пройшли тонкою ниточкою в останньому матчі групового етапу з Данією і ситуація зберігається перед поєдинком з командою Олександра Петракова.

У зв'язку з цим, Шотландська футбольна асоціація звернулася до ФІФА з проханням про відміну жовтих карток у плей-офф ЧС-2022 і ось отримала відповідь, що ФІФА дезавуювала всі попередження.

Це означає, що лідери команди Енді Робертсон, Джон МакГінн, Скотт Мактоміней, Біллі Гілмор, Че Адамс, Джек Хендрі, Стівен О'Доннелл та Кевін Нісбет підходять до матчу з Україною з чистого аркуша та можуть дихати на полі абсолютно вільно.

Це по-справжньому дострокова перемога збірної Шотландії та Стівена Кларка», – вважає Scotsman.

Нагадаємо, поєдинок 1/2 фіналу плей-офф ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 24 березня у Глазго на стадіоні Хемпден Парк.

дурень думкою багатіє
тю смешные …